Within Temptation zapowiada livestream kultowego koncertu - Heavy Metal & More

Nie przegap

29.04.2020

Within Temptation zapowiada livestream kultowego koncertu


Najbardziej kultowe show w karierze Within Temptation - koncert z Metropole Orchestra – będzie można obejrzeć w mediach społecznościowych zespołu w najbliższy czwartek.


Within Temptation pokaże swój pierwszy koncert halowy z towarzyszeniem orkiestry na swoich kanałach social media. Obejrzyj “Black Symphony” koncert z Ahoy Areny z Rotterdamu już w najbliższy czwartek, 30 kwietnia o godz. 20.30 na kanale Facebook, YouTube albo Twitch.

Po raz pierwszy w swojej karierze Within Temptation połączyło siły z  Metropole Orchestra (pod batutą Julesa Buckleya) i 20-głosowym klasycznym chórem, podnosząc swoje utwory na jeszcze wyższy poziom. Ten spektakularny koncert Within Temptation odbył się 7 lutego 2008 roku. Zespól zagrał dla 10 000 fanów, zaskakując ich występami takich gości specjalnych jak Mina Caputo (Life Of Agony), Anneke van Giersbergen (The Gathering) i George Oosthoek (Orphanage), a w repertuarze grupy znalazł się każdy przebój, jaki nagrał zespół od początku swojej kariery do 2008 roku, w tym „Mother Earth”, „Stand My Ground” i „All I Need”.

DVD “Black Symphony” zadebiutowało na TOP 10 bestsellerów w wielu krajach, a sam występ jest jednym z najbardziej legendarnych koncertów zespołu w karierze tej grupy. Zobacz ten koncert już w najbliższy czwartek, 30 kwietnia w mediach społecznościowych formacji: na oficjalnym kanale Facebook, YouTube i Twitch.

Godzina:
08:30PM CEST (Europa)
07:30PM BST (Anglia)
09:30PM MSK (Moskwa & Finlandia)
11:30AM PDT (Los Angeles)
01:30PM CDT (Meksyk)
02:30PM EDT (Nowy Jork)
03:30PM BRT (Brazylia)

Within Temptation official Twitch TV

Evanescence wraz z Within Temptation jeszcze w tym roku zagrają koncert w naszym kraju. Wydarzenie odbędzie się 20 września 2020 roku w Arenie Gliwice.

Bilety dostępne są już w przedsprzedaży na:
https://sklep.knockoutprod.net (bilety kolekcjonerskie na GC oraz na płytę)
https://ebilet.pl (bilety na GC, płytę oraz na sektory)





Brak komentarzy:

Publikowanie komentarza